Werkt u bij een zorgcentrum, zorggroep, groepspraktijk of apothekersgroep en wilt u meerdere zorgverleners toevoegen aan uw zorgportal dan kan dit. Er zit geen beperking op het aantal zorgverleners dat u wilt toevoegen. Tevens kunt u de soorten zorgverleners ook categoriseren per zowel locatie als per zorgsoort.

Als zorgverlener kunt u uw eigen e-mailadres behouden. Deze kunt u (laten) koppelen aan uw zorgwebsite. Hierdoor komen alle berichten van de website op uw eigen email adres binnen.

U kunt uw eigen domeinnaam blijven gebruiken. Wij leggen u dit graag nader uit tijdens een gesprek.

U kunt een eigen look & feel voor het zorgportal bepalen. Denk hierbij aan kleur, afbeeldingen, logo’s, lettertypes en uiteindelijk ook de volgorde van de content elementen. Daarnaast kan elk content blok wel of niet getoond worden.

Maakt u gebruik van de afspraakmodule van Mijngezondheid.net (MGN) dan kan deze, afhankelijk van uw pakket, gemakkelijk met uw zorgwebsite geïntegreerd worden. Maakt u gebruik van een andere afspraakmodule? Kunt dan een link opnemen die de bezoeker rechstreeks naar deze module doorstuurt

Zowel beveiliging als privacy is belangrijk voor de gevoelige informatie op een zorgwebsite. Alle zorgportals van Umenz zijn SSL gecertificeerd, dit betekent dat er altijd een beveiligde verbinding tussen de webserver en de browser tot stand komt. Hierdoor is alle informatie op het portal, zowel aan de voorkant als aan de achterkant beveiligd.

De content van uw huidige website kan gemakkelijk overgezet worden. U kunt dit zelf kopiëren en plakken. Ook kunnen wij dit voor u verzorgen.

Heeft u al een eigen website? Geen probleem. U kunt al uw gegevens laten overzetten naar uw nieuwe zorgportal.

Mijngezondheid.net is een product van PharmaPartners en is een beveiligd, persoonlijk online zorgdossier voor uw patiënten. Zowel Pharmacom- apotheken als Medicom-huisartsen kunnen dit afzonderlijk of gezamenlijk aanbieden. Maakt u gebruik van MGN dan kan gekoppeld worden aan uw nieuwe zorgportal.

Maakt u gebruik van de herhaalreceptenservice van Mijngezondheid.net (MGN) dan kan deze met uw zorgportal gekoppeld worden. Maakt u gebruik van een andere herhaalreceptenservice dan kan hier via een URL of PDF naar verwezen worden.

Meer weten over Umenz? Bel ons

Pieter – Joep Huige

Arts-Apotheker, niet praktiserend
Founding partner
mob:+31 651782648
huige@umenz.com

Piet van der Wal

Arts
Partner
mob: +31 646367665
vanderwal@umenz.com

Meer informatie via de mail